Nature Art

Jeg har været på “Nature Art” fotokursus i den forgangne weekend. Kurset blev afholdt af Morten Hilmer og foregik på områderne i og omkring Naturcenter Fosdalen. Jeg deltog for at blive udfordret på det kreative. Mit fotografi er tit “en bil”, “et hus”, “et træ” etc. Jeg havde en forventning om at komme til at lave billeder jeg ikke rigtig har prøvet før – og det holdte stik. Samtidig blev jeg teknisk udfordret og brugte hele weekenden til at lære nye måder at bruge mit kamera på.

Klik på billederne for at se dem i højere opløsning.

Jeg brugte min 5D’er sammen med min 100-400 og en 100 mm, begge med og uden extension-tube. Jeg kørte på manuel og med manuel fokusering. Den manuelle fokusering har jeg aldrig ekseleret ud i, så det var nyt og især krævende når briller og frontelement på objektivet var “smurt” ind i “saltvandsstøv” efter 2 timer på stranden i blæsevejr…. Så er det svært at se hvad man laver. Heldigvis blev de små strandarver gode – så tålmodighed belønnes når man ligger på maven på stranden og får sand i alt udstyret.

Nu er jeg jo ikke verdensmester i ovenstående stil og der er fortsat meget at lære. Alligevel så bliver jeg nødt til at sige, at da jeg sagde farvel til Morten og sagde “jeg har jo kurset med makro og landskab til gode, så vi ses jo nok igen”, så var svarede han, at han mente jeg nok var for dygtig til det. Så siger man jo bare “TAK!” og håber at det ikke var en fin måde at få mig ud af butikken på.

 

Denne post er oprettet i Natur.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt. Påkrævede felter er markeret med *.

*
*