Forår 2016

Jeg har været ude nogle gange for at fotografere de nye skud og blomster, men det er ikke blevet til så meget, da jeg åbenbart er hurtigere ude end foråret er.

Men nu er foråret kommet. Jeg var en tur i Botanisk have i Frederikshavn og en smut omkring Hammer Bakker i går, for at se, om der “var noget at komme efter”. Med det menes små blomster og skud, som ville kunne stå model foran min nye Canon 100mm 2.8 makro. Det var der.

Klik på billederne for at se dem i højere opløsning.

Formålet var at få blomster med en baggrund, der var sløret, men med struktur. Den helt lyse flødefarvede og ensfarvede grønne baggrund (som mange er glade for) syntes jeg kan være kedelig. Det er ikke sådan, at jeg ikke selv laver billeder med en baggrund uden struktur – jeg syntes bare det andet er flottere. Derfor prøver jeg så vidt muligt, når man har tiden, at finde et sted, hvor der kan gives noget struktur og bokeh til billedet fra enten sten, andre blomster eller måske lyset, der kommer ned gennem træerne – hvis man fotograferer opad.

Jeg synes det er spændende at lave ovenstående type billeder. Man kommer ned på maven og ind i beplantningen for at komme tæt nok på.

Alle billeder er taget med min Canon 5D mark iii med min Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM.

Denne post er oprettet i Natur.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt. Påkrævede felter er markeret med *.

*
*