International Tigerdag

I dag er det internation tigerdag. Formålet med dagen er at skabe opmærksomhed på bevarelsen af tigeren og er samtidig fejre dette mageløse kattedyr.

Til april 2016 tager jeg til Bardia i Nepal for at se tigeren og besøge National Trust for Nature Conservation (NTNC). De har blandt andet et tigerbeskyttelsesprogram i Bardia, men også andre naturbeskyttelsesprogrammer i Nepal. Det, der er vores opgave på turen er at tage billeder af de tigere vi møder på turen og efterfølgende dele billederne med NTNC.

Tiger fra Aalborg Zoo

I forbindelse med turen kommer vi til at vandre og sejle i junglen på steder, hvor man som turist normalt ikke har adgang. Den ene nat skal vi overnatte i NTNCs observationstårne i junglen. Jeg ved ikke, om det bliver til meget søvn, men bare det at være ude og kunne hære naturens lyde om natten – det bliver en speciel oplevelse.

Jeg glæde mig til turen og håber selvfølgelig, at der er tigere at se. I naturen ved man jo aldrig om der dukker noget op, men med NTNCs hjælp og spotninger, så burde vi kunne blive ledt i retning af dem.

Kort til NTNC

 

Links

 

Denne post er oprettet i Dyr, Rejse og tagget , .

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt. Påkrævede felter er markeret med *.

*
*