Ree Park 2016

I september var jeg en tur i Ree Park på Djursland. Dels for at bruge den fribillet jeg havde fået af Africa Tours efter turen til Kenya tidligere på året og dels for at prøve mit nyerhvervede 300 mm objektiv af.

Ree Park gav fine muligheder for at fotografere dyrene. Nok er der hegn, men hvis man finder de rigtige steder, så kan det lykkes at få nogle motiver med hjem uden stolper, hegn, skraldespande og andre distraherende motiver. Dette er ikke ensbetydende med, at man ikke må kunne se, at dyrene er fotograferet i en dyrepark – for det er de jo. Men ved tålmodighed og lidt held i forhold til, hvor dyrene har placeret sig, så kan man sagtens lave billeder, der er renset for menneskelige elemeter, eller med isolerede dyreparkelementer, som er naturligt placeret sammen med dyret.

Nordkinesisk Leopard
Billedet er taget gennem trådhegnet med Canon 5D III med med 300 mm 2.8 II samt en 2.0 III extender.

Efter turen indgav jeg 10 af mine billeder til Ree Parks Fotokonkurrence. Mit billede med den Nordkinesiske Leopard (herover) vandt en placering i rækken “4. til 20. pladsen”. Hvilken placering man præcist har fået er ikke oplyst – hvilket er helt ok. Jeg vandt en fotobog fra Cewe, som jeg vil glæde mig til at få lavet.

De 10 billeder jeg indgav til konkurrencen kan ses herunder.

Da jeg besøgte parken var de 20 vinderbilleder fra 2015 udstillet ved indgangen. Man kan jo håbe, at vinderbillederne fra 2016 bliver udstillet i 2017, men dette kan jo kun tiden vise.

Se vinderbillederne fra konkurrencen her. Herfra kan man også se alle de 1272 billeder fra 286 deltagere, der deltog i konkurrencen.

Denne post er oprettet i Dyr, Fotokonkurrencer.

Skriv en kommentar

Din e-mail bliver aldrig publiceret eller delt. Påkrævede felter er markeret med *.

*
*